2019-06-25 04:55:06• hírek • Blikk.hu

Új hírek érkeztek a betegeskedő Sas Józsefről

Néhány napja egy másik intézménybe szállították Sas Józsefet (80), akinek így a gyógyulása is felgyorsulhat! Mint megírtuk, a Jászai Mari-díjas érdemes művész tavasszal, a thaiföldi nyaralása alatt kapott agyvérzést.

Egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülőgép hozta haza március 7-én. A Szent János kórház neurológiai osztályáról két héttel később szállították Budakeszire, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ám Sas az elmúlt hétvégén átkerült egy fővárosi intézménybe, ahol saját szobája van, ami a feleségének, Zsuzsának is könnyebbséget jelenthet. Ezen az új helyen látogatta meg a jóbarátja, Baranyi László (92) színművész, aki mesélt is kollégája állapotáról. – Néhány napja szállították át, pénteken már az új helyén jártam nála! – újságolta jókedvűen a Blikknek Baranyi. – Nagyon jó körülmények közé került Jóska, itt egyénileg foglalkoznak vele.
 

A feleségének is könnyebb, nem kell olyan messzire utazni hozzá, mint korábban Budakeszire. Sas felesége korábban a lapunknak is beszélt arról, hogy mindent megtesz a férjéért – mos, főz, napi szinten órákat tölt mellette –, de ez lassan felőröli az erejét.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: